Senior Java fejlesztő

Szeretnél egy dinamikusan fejlődő csapatban dolgozni az ESA (Európia Űrügynökség) műholdképek feldolgozásával, megjelenítésével, megosztásával és mindezek ügyviteli folyamatokba történő integrálásával kapcsolatos feladatokon?

#Docker #K8S #MongoDB #OpenLayers #Angular #SpringBoot #Java12 #gitflow

Cégünk alapvetően a JAVA nyelv köré épülő, dinamikusan fejlődő informatikai vállalkozás. Székhelyünk a Thököly és a Hungária sarkához közeli modern MoHa Házban található. Jelenleg futó projektjeink között van országos lefedettségű, több százezer felhasználóval rendelkező alkalmazás, illetve külföldi projekt is. Nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődésre, és nálunk garantáltan közvetlen, baráti a légkör. Hiszünk abban, hogy úgy érdemes és lehet igazán hatékonyan dolgozni, ha az ember közben jól is érzi magát és a tanulás is biztosított. Maximálisan figyelembe vesszük az egyéni igényeket, még az irodával kapcsolatban is (és ez nem csak szlogen)!

A munka mellett fontos az is, hogy milyen közösségben teszed mindezt, hogy telnek a mindennapok az irodában?

Nálunk a versenyképes fizetés mellett egy összetartó csapat vár és a környezetünkre is odafigyelünk. Irodánkat úgy alakítottuk ki, hogy ergonómikus legyen, hogy minden nap jó érzés legyen bejönni. Pihiszoba, VR-játékok, darts, mindez egy A+-os irodaházban a Keleti pályaudvarhoz közel.

A projektmunkák mellett rendszeresen tréningeken veszünk részt, hogy követhessük az aktuális trendeket és a legmodernebb, legérdekesebb technológiákkal dolgozhassunk, zöldmezős fejlesztéseink ugyanis lehetővé teszik, sőt megkövetelik ezt.

Külföldi projektjeink miatt heti rendszerességgel céges angolórákat tartunk, hogy a szakmai nyelvet minél gördülékenyebben használhassuk.

Eleged van már a multik agyonszabályozott módszertanaiból, szeretnél egy kicsit szabadabban, kreatívabban dolgozni, baráti légkörben, ahol kibontatkoztathatod a tehetséged? Csatlakozz folyamatosan bővülő csapatunkhoz!

Ha felkeltettük érdeklődésedet, magyar vagy angol nyelvű CV-vel, és BRUTTÓ bérigény megjelöléssel várjuk jelentkezésedet az hr@kodinformatika.hu címen!

Elvárásunk

minimum 3 év JAVA fejlesztői tapasztalat

backend vagy fullstack fejlesztői affinitás

Javascript, Typescript, Angular 2+ ismeret előny, de nem elvárás

DevOps ismeretek előny

középfokú angol nyelvtudás (szakmai anyagok olvasása, esetenként angol dokumentumok, levelek megírása)

Amit kínálunk

versenyképes fizetés

fiatalos csapat

home office opció

fejlődési lehetőség, változatos projektek

rendszeres képzések, heti céges angolórák

jó hangulat
…és mi tényleg odafigyelünk egymásra, mivel nem multi vagyunk, nekünk minden munkatárs fontos

Kezdés

ASAP az optimális, de azért ez nincs kőbe vésve. Hamarabb, jobb.

Fizetés

Megegyezés szerint, alkalmazotti jogviszony, általános munkarend.

Munkavégzés helye

Budapest, XIV. kerület