Senior Angular 2+ fejlesztő

Cégünk alapvetően a JAVA nyelv köré épülő, dinamikusan fejlődő informatikai vállalkozás. Székhelyünk a Thököly és a Hungária sarkához közeli modern MoHa Házban található. Jelenleg futó projektjeink között van országos lefedettségű, több százezer felhasználóval rendelkező alkalmazás, illetve külföldi projekt is. Nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődésre, és nálunk garantáltan közvetlen, baráti a légkör. Hiszünk abban, hogy úgy érdemes és lehet igazán hatékonyan dolgozni, ha az ember közben jól is érzi magát és a tanulás is biztosított. Maximálisan figyelembe vesszük az egyéni igényeket, még az irodával kapcsolatban is (és ez nem csak szlogen)!

Angular fejlesztőket keresünk egy webes, rugalmas, újszerű pénzügyi tervezési szemléleten alapuló kontrolling szoftver frontend fejlesztéséhez, továbbá lehetőséget biztosítunk, hogy itthonról próbáld ki magad külföldi IoT projekten. Frontend fejlesztés (Angular 2+), részvétel a megvalósítás teljes folyamatában, együttműködés a tervezőkkel, tesztelőkkel. Megfelelő szakmai szint esetén további frontend fejlesztők munkájának szakmai irányítása.

Elvárásunk

Keresünk junior (minimum 1 év) és szenior (minimum 3 év) erős Angular 2+ tapasztalattal rendelkező kódereket. Ha kész vagy kibontakoztatni a kreativitásodat ne habozz! Ha 3+ év tapasztalattal rendelkezel, és hozod a szintet, akkor vezetheted is a projekten dolgozó további frontend fejlesztőket is!

Előny

Node.js tapasztalat
JAVA, Spring ismeretek
SQL gyakorlati ismerete
felsőfokú informatikai végzettség

Amit kínálunk

valóban versenyképes fizetés
fiatalos csapat
részleges home office opció
fejlődési lehetőség, változatos projektek külföldre is
rendszeres képzések, heti céges angolórák
határozatlan idejű munkaviszony
jó hangulat
és mi tényleg odafigyelünk egymásra, mivel nem multi vagyunk, nekünk minden munkatárs fontos

Kezdés

ASAP az optimális, de azért ez nincs kőbe vésve. Hamarabb, jobb.

Fizetés

Megegyezés szerint, alkalmazotti jogviszony, általános munkarend.

Munkavégzés helye

Budapest, XIV. kerület