Erzsébet-utalvány Plusz kártya megrendelő, elfogadóhelyi- , kártyabirtokos és egyéb háttérrendszerek

Az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt. részére eredetileg a régi utalványrendelő felületet váltottuk ki egy újabb, stabilabb webes rendszerrel, később azonban sorra készítettük el a különböző belső ügyviteli és publikus alkalmazásaikat. 2015-16-ban az Erzsébet-utalvány kártyához kapcsolódó megrendelő, kártyagyártást támogató, feltöltéseket kezelő illetve kártyabirtokosok számára elérhető rendszereket szállítottuk le, melyek együttműködnek banki rendszerekkel, kártyagyártókkal.

Néhány publikus link:
http://www.erzsebetutalvanyplusz.hu
https://megrendeles.erzsebetutalvanyplusz.hu
https://egyenleg.erzsebetutalvanyplusz.hu
Technológiák: Java EE, Apache Camel, Wildfy AS, Hibernate, GWT, PostgreSQL/Oracle Database


http://erzsebetutalvanykereso.hu
Technológiák: AngularJS, Spring Framework, Google Maps API

iungo – connected cars

Az iungo egy olyan IoT projekt, melyben a járművek OBD portjára csatlakoztatott célhardvertől adatokat fogadunk, dolgozunk fel és nyújtunk segítségével különböző szolgáltatásokat a végfelhasználók felé egy webes felületen. A rendszer valós idejű nyomonkövetést, illetve részletes adatelemzési lehetőségeket is biztosít. Egy ausztrál startup alvállalkozójaként a frontend és a backend fejlesztéséért, valamint a rendszer AWS környezetben történő élesítéséért és üzemeltetéséért vagyunk felelősek.

http://iungo.com.au/
Technológiák: HTML5, AngularJS, NodeJS, Google Maps API, Amazon Web Services

Pincekönyv

A Pincekönyv szoftver lehetővé teszi a borászatok adminisztrációs teendőinek egyszerű elvégzését, sőt ezen túlmenően a nyilvántartott adatokból különböző, operatív és vezetői szinten is használható kimeneteket biztosít. Törzsadat-nyilvántartása minden szükséges alapadatot magában foglal, átlátható, egyszerű termékkezelést tesz lehetővé, támogatja a bor-előállítási folyamatot a betárolástól egészen a palackozásig. Vevőnyilvántartást, értékesítési és szállítási funkciókat tartalmaz, valamint szabványos borkísérő okmányt is generál. A nyomtatható, PDF formátumú kimenetek mellett pedig grafikonos statisztikai oldalakon is vizsgálhatóak a borászat készletei vagy épp az értékesítés alakulása.

A Pincekönyv online szolgáltatásként érhető el, azaz semmilyen telepítést nem igényel, csak internetkapcsolatot és egy böngészőprogramot, a termék használójának nem kell hardverre, üzemeltetésre költeni, ráadásul bárhol, bármikor hozzáférhet az adataihoz. Reszponzív designjának köszönhetően nem csak asztali számítógépről vagy laptopról, de akár tabletről vagy telefonról is elérhető.

Funkciók és előnyök:

 • törzsadat-nyilvántartás: tárolótartályok, adalékanyagok, melléktermékek stb.
 • adómentes fogyasztás és veszteség-elszámolás támogatása
 • átlátható, egyszerű termékkezelés, bor-előállítási folyamat teljes támogatása a betárolástól a palackozásig
 • vevőnyilvántartás, értékesítés és szállítás-támogatás, borkísérő okmányok kezelése
 • készletkezelés, értékesítési statisztikák, riportok
 • dokumentumtár
 • online működés
 • reszponzív design

Previous Image
Next Image

info heading

info content

Erzsébet-utalvány Mobilapplikáció

Az Erzsébet-utalvány mobil alkalmazás segítséget nyújt az elfogadóhelyek keresésében, az egyes utalványtípusok, a szolgáltatások, és a termékek szerint. Emellett a beépített cafeteria-kalkulátor segítségével a felhasználók pontos képet kaphatnak az egyes utalványok bér jellegű kifizetésekkel szembeni adóelőnyével kapcsolatosan. Az applikáció fontos része még egy vonalkód leolvasó szolgáltatás, amellyel az utalványok érvényessége ellenőrizhető.

Funkciók:

 • Térképes elfogadóhely kereső útvonalterv készítés lehetőséggel
 • Aktuális hírek
 • Cafeteria-kalkulátor
 • Vonalkód ellenőrzés
 • Általános információk az Erzsébet-programról és az Erzsébet-utalványokról.

Platform: IOS, Android

Previous Image
Next Image

info heading

info content

eBérjegyzék

Az alkalmazás célja a Magyar Posta dolgozói részére bérjegyzékük elektronikus elérésnek biztosítása a posta.hu weboldalon keresztül. Az alkalmazás egy vékonyklienses, böngészőből használható rendszer, mely internetes kapcsolattal elérhető.

A megvalósítás során a legfontosabb követelmények közé tartozott a könnyű kezelhetőség, a maximális adatbiztonság, a 32.000 felhasználó problémamentes kezelése, valamint a hatékony implementálás a megrendelő vállalati rendszerébe.

A munkát a Millmen Kft. fővállalkozásában végeztük.

info heading

info content